45 metų superžvaigždė įsigijo teises statyti filmą pagal Michaelo Grosso (Maiklo Groso) knygą apie mados industriją "Modelis: Bjaurus gražuolių verslas" (Model: The Ugly Business of Beautiful Women).

Kino versiją Madonnos kompanijai "Maverick Films" parašė Davidas Brendelis (Deividas Brendelis), o pats filmas per vieną Amerikos kabelinę televiziją turi būti parodytas kitais metais.

Tikimasi, kad filme bus galima pamatyti ir kitas supermanekenes, tarp jų - buvusią Sylvesterio Stallone (Silvesterio Stalonės) merginą Janice Dickinson (Dženis Dikinson).

Savo knygoje žurnalistas M.Grossas rašo apie gražių jaunų moterų gyvenimą ir kasdieninį darbą. Pasinaudodamas šimtais interviu su manekenėmis, fotografais ir agentais, jis pasakoja mados verslo istoriją nuo pat jo užgimimo iki dabartinės supermanekenių manijos.

Jo knyga - tai istorija apie išaukštinamas ir pavergiamas gražuoles, milžiniškas pinigų sumas, seksą ir narkotikus, apsėdimą ir tragišką mirtį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją