„Mums visiems reikėtų dar nemažai pasimokyti iš Crystal. Pažiūrėkite kaip ji drąsiai jaučiasi prieš minias gerbėjų ir kaip profesionaliai pozuoja fotografams“, - juokėsi aktorius Bradley Cooperis.

Filmo premjeroje dalyvavo ne tik pagrindiniai aktoriai Zackas Galifianakis, Bradley Cooperis, Edas Helmsas, Kenas Jeongas, bet ir žymūs svečiai: aktorius Robertas Downey Jr. Su žmona, pirmojoje komedijos dalyje „Pagirios Las Vegase“ vaidinęs Mike`as Tysonas.

Jau kitą savaitgalį pasirodysiančioje komedijoje gerai pažįstami Filas (akt. Bradley Cooperis), Stju (akt. Edas Helmsas), Alanas (akt. Zachas Galifianakis) ir Dagas (akt. Justinas Bartha) atkeliauja į egzotiškąjį Tailandą, kur vestuves švęsti ruošiasi Stju. Vyrukai susiruošia pavakaroti, o kad visiems būtų ramiau - ypač būsimajai Stju žmonai (akt. Jamie Chung) - kartu su jais keliauja ir Stju sužadėtinės brolis. Vyrai dar nepamiršo, kuo prieš dvejus metus jiems baigėsi bernvakaris Las Vegase, tad prisiekia, jog „tik po vieną" ir namo.

Deja, reikalai ne visuomet klostosi taip, kaip planuota. Galbūt tai, kas nutinka Las Vegase, ir lieka Las Vegase, tačiau tai, kas nutinka Bankoke, sunku net įsivaizduoti...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją