„Kažkodėl žmonės galvoja, kad jei esi gera žurnalistė, negali būti ir gera aktore. Juk daugelis aktorių nėra baigę aktorystės mokslų, atėjo į kino pasaulį nuo podiumo ar iš kaimo baro, kuriame juos pastebėjo koks nors atsitiktinai alaus bokalo išlenkti užėjęs prodiuseris“, - sako kol kas pirmus savarankiškus žingsnius naujoje srityje žengianti L.Collins.

Mergina prisipažįsta, jog vaidmuo trimačiame trileryje „Kunigas“ buvo varginantis. Ruošiantis filmavimams teko išmokti kovos menų, o filmavimo aikštelėje neapsieita be sužalojimų. „Rengdama interviu ar vesdama renginius niekada taip nepavargsti, tačiau tai – intriguojanti patirtis, į nieką jos nekeisčiau. Dirbdama su profesionalia „Kunigo“ komanda daug ko išmokau. Pavyzdžiui, kaip filmuojantis atiduoti ne 100 procentų savęs, o 150“, - pasakoja aktorė.

Taip pat ji sako, kad dėl aktorystės nemes žurnalistikos, stengsis viską suderinti: „Svajoju pakalbinti prezidentą Baracką Obamą, taip pat Karališkąją porą princą Williamą ir Kate Middleton. Žiūrėjau pastarųjų vestuves per televizorių ir tikrai garsiai keikiausi, kad ten nedirbu. Bet suprantu, kad gyvenime tenka kai ką dėl kai ko paaukoti“.

Laisvalaikiu, kuomet nesifilmuoja Holivude ir nerengia straipsnių, Lily Collins vaikšto po antikvariato parduotuvėles, sendaikčių turgelius arba keliauja su mama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją