Filmo kūrėjai teigia, jog svarsto galimybę sukurti dar dvi „Karibų piratų“ Odisėjos dalis ir tokiu būdu „Karibų piratai: ant keistų bangų“ taps naujos trilogijos dalimi.

Buvęs „Juodojo perlo“ kapitonas Džekas Sparow (akt. Johnny Depp) šįkart leidžiasi į ilgaamžiškumo šaltinio – paslaptingojo Gralio paieškas. Draugiją piratui palaikys sena jo kolegė ir, galbūt, buvusi mylimoji Andželika (akt. Penélope Cruz). Džekas džiaugiasi malonia draugija, tačiau nerimauja kokiais tikslais vedina Andželika leidosi į kelionę. Galbūt piratė vis dar puoselėja jausmus bebaimiam kapitonui, o gal naudojasi juo kaip priemone įgyti amžinos jaunystės šaltinį?

Jėga atvilkusi piratą į baisiojo laivo „Karalienės Anos kerštas“ denį moteris suorganizuoja Džeko akistatą su savo giminaičiu, baisiuoju Juodabarzdžiu (akt. Ian McShane), kurį taip pat domina amžinos jaunystės šaltinis. Tad kas gi kelia didesnį pavojų – legendinis Juodabarzdis ar nenuspėjamoji Andželika? Atsakymo paieškos suveda Džeką Sparow su senu pažįstamu – kapitonu Barbosa (akt. Geoffrey Rush). Ar sugebės charizmatiškasis kapitonas įveikti visus išbandymus ir tapti nemirtingu?

Tuo pat metu į Šventojo Gralio paieškas leidžiasi ir senas Džeko Sparow pažįstamas – kapitonas Barbosa, „Juodojo perlo“ vadeiva. Prasideda kvapą gniaužianti kelionė į Atlantidą, varžantis kas pirmas pasieks Šventąjį Gralį ir įgis ilgaamžiškumo dovaną.

Johnny Depp pasakoja, kad ketvirtosios filmo dalies siužetas bus paprastesnis negu prieš tai buvusių trijų. „Ketvirtojoje dalyje bus matoma viena siužetinė linija, nebeliks pašalinio veiksmo kaip kad buvo pirmose dalyse“,- pasakoja piratas ir priduria: „manau, jog „Karibų piratai: ant keistų bangų“ yra labai artimas pirmajam filmui „Karibų piratai: Juodojo perlo prakeiksmas“ – jame matomi ryškūs personažai, nėra nereikalingų detalių ir jau minėto šalutinio veiksmo, tad žiūrovas gali mėgautis 3D teikiamais malonumais ir nesukti galvos dėl siužeto sudėtingumo“.

„Karibų piratai: ant keistų bangų“ - premjera, kurios tiesiog negalima praleisti Lietuvoje startuoja jau gegužės 18 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją