Dviejų minučių trukmės filmuke jaučiama didinga Poteriados finalo nuotaika, joje galime pamatyti net ir itin profesionaliai sukurtų Hario Poterio (Danielio Radcliffe`o) bei Voldemorto (Ralpho Fienneso) kovos fragmentų. Taip pat filmo scenose vaizduojama, kaip subrendo pats pagrindinis juostų herojus: iš valiūkiško berniuko jis pavirto tvirtu ir išmintingu kovotoju. Kaip teigia kino kritikai, palyginus su šiuo didžiuliu virsmu, jokie fejerverkai neberūpi.

“Per tą laiką, kuomet buvo sukurtos Hario Poterio serijos, populiarūs aktoriai ne tik tapo jaunosios kartos stebukais, bet ir įaugo į vaidmenis, su jais susigyveno. Tai – vienas didžiausių šios sagos privalumų. Poterio filmams taisyklė, kad tęsiniai tampa tik būdu papildomai užsidirbti negalioja. Jie ne tik kad neblogėja, bet ir stebuklingai tobulėja”, - sako kino žurnalistas Drew McWeeny.

Vienoje laukiamiausių šių metų juostų, kurią režisavo paskutines tris dalis sukūręs Davidas Yatesas, vėl pamatysime puikiai pažįstamus Danielį Redcliffe`ą, Emmą Watson, Rupertą Grintą, Bonnie Wright, Ralphą Fiennesą. Paskutinioji dalis žada būti išleista trimačiu formatu ir su trenksmu užbaigti dešimtmetį trukusią ir visame pasaulyje pažįstamo burtininko galių turinčio berniuko istoriją.

Siūlome pažiūrėti naujausią laukiamiausio šios vasaros filmo „Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis” anonsą. Lietuvos kino teatruose šią juostą kartu su visu pasauliu išvysime jau liepos 15 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją