Dar vieną apdovanojimą "Nužudyti Bilą" filmas gavo už geriausią kovos sceną. Ja pripažinta pagrindinės herojės Umos Thurman ir japonės žudikės Chiaki Kuriyama kova restorane.

Atsiimdama apdovanojimą gražioji Holivudo aktorė šlovino režisierių. "Quentinas rašė filmą man ne vienerius metus ir norėtų būti pagerbtas taip, lyg būtų miręs. Neturime laiko, todėl pagerbsiu taip, kaip pagerbiami dar esantys gyvi", - juokavo aktorė.

Tame pačiame filme suvaidinusi Liucy (Liusi) Liu buvo apdovanota už geriausio "blogiečio" rolę.

Geriausia pora ekrane buvo pripažinti Drew Barrymore (Driu Berimur) ir Adamas Sandleris, suvaidinę romantinėje komedijoje apie amnezija sergančios merginos ir mergišiaus meilę "Visados kaip pirmą kartą".

Drew Barrymore atsiimdama apdovanojimą dėkojo Havajų valstijai, kurioje vyksta komedijos veiksmas, o Adamas Sandleris padėkojo "visiems jį palaikiusiems ir parūpinusiems žolės".

Geriausiu filmu pripažintas "Žiedų valdovas: Karaliaus sugrįžimas", o geriausiu aktoriumi išrinktas Johnny (Džonis) Deppas.

Apdovanojimą už geriausią bučinį filme “Starskis ir Hečas” atsiėmė Carmen Electra (Karmen Elektra). Užlipusi ant scenos ji pasakė: “Paprastai šį apdovanojimą atsiimantys žmonės pasibučiuoja, tačiau mano partnerės Amy (Eimi) čia nėra. Nėra ir Oweno Wilsono (Ouveno Vilsono), taigi nežinau, ką daryti.”

Kartu su Paris Hilton šį apdovanojimą pristatęs reperis Snoopas Doggas (Snupas Dogas) pasiūlė seksualiajai Carmen pabučiuoti jį į skruostą, tačiau Carmen nebuvo pėsčia ir atkirto: “Ir tai viskas?!” Aktorė atsisuko į Paris Hilton ir tarė “Paris?”. Tuomet žiūrovai išvydo dar vieną karštą pasibučiavimą.