Kino dienos prasidės balandžio 29 d. 18 val. Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis“ Dietricho Brüggemanno filmu „Bėk, jei gali“, kurį pristatys pagrindinio vaidmens atlikėjas Robertas Gwisdekas.

Taip pat žiūrovai turės galimybę išvysti ne mažiau intriguojantį naujausią Tomo Tykwerio – filmų „Bėk, Lola, bėk“ ir „Kvepalai“ režisieriaus – kūrinį, pasakojantį apie kiek neįprastą meilės trikampį.

Dviejų filmų, „Džiulijos dingimas“ ir „Lila, Lila“, scenarijai sukurti remiantis žymaus šveicarų rašytojo Martino Suterio romanais. Pagrindinį vaidmenį filme „Lila, Lila“ vaidina talentingasis Danielis Brühlis, vaidinęs tokiuose filmuose kaip „Good bye, Lenin“ ir Quentino Tarantino „Negarbingi šunsnukiai“ (angl. Inglourious Basterds)

Išskirtinio dėmesio nusipelno ir dokumentinio kino juostos. Viena iš jų - „Moteris ir penki jos drambliai“ – pasakoja apie garsiausią rusų literatūros vertėją į vokiečių kalbą Svetlaną Geier ir penkis jos dramblius, kuriais vadinami penki jos išversti Fiodoro Dostojevskio romanai.

„Vokiečių kino dienos“ vyks Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje ir Panevėžyje nuo balandžio 29 iki gegužės 22 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją