Aktoriui Vinas Dieselis, kuris įkūnijo pagrindinį herojų, filmavimai vieno iš miestų lūšnynuose pasirodė nuostabūs ir netikėti. Jis netgi prisipažino, kad jį labai sunku atplėšti nuo kino kameros.

Filmą „Greiti ir įsiutę 5“ daugiausiai filmavo Los Andžele ir Rio de Žaneire, o režisavo visiems žinomas Justinas Linas.

„Kaip filmo režisierius aš noriu filmuoti kadrus tose vietose, kurios aprašytos scenarijuje, tačiau problema slypi tame, kad kartais tai būdavo dideli miestai. Ir kuomet aš klausdavau, ar galiu uždaryti 20 kvartalų, kad nufilmuočiau gaudynes, atsakymas būdavo – „ne“ ir tai yra žiauru. Todėl mes nuoširdžiai nėrėmės iš kailio, kad susuktume šį filmą“ – kalbėjo režisierius Justinas Linas.

Aktorius Paulas Walkeris, suvaidinęs buvusį policininką Brianą O'Connerį, savo personažą vystė dešimt metų, nuo to laiko, kai kino teatruose pasirodė pirmoji filmo „Greiti ir įsiutę“ dalis, todėl jo požiūris į gyvenimą, kaip ir jo personažo požiūris, kažkiek pasikeitė.

„Kuomet jūs suprantate, kad ne viskas yra tik juoda arba balta, gėris ne visada yra gėris, o blogis nebūtinai yra blogis, jūs suprantate, kad turite tai jausti širdimi. Mano herojus praktiškai įsimylėjo Dominicą Toretto – jis lyg vyresnysis brolis, tėvas, kurio niekada nebuvo“, – sako aktorius Paulas Walkeris.

Jordanai Brewster, kuri vaidina Mia Toretto, filmavimai tapo savotišku grįžimu į praeitį, nes būtent Brazilijoje žvaigždė praleido savo vaikystę. Greičiausiai, malonūs prisiminimai padarė didelę įtaką aktorei, todėl ji be pertraukos gyrė savo kolegas – aktorius.

„Tai aktoriai, su kuriais man visada patogu, su kuriais mėgstu dirbti, kurie iš tikrųjų yra lojalūs vienas kitam“, – sakė aktorė.

Oficialiai Lietuvos kino teatruose penktoji filmo „Greiti ir įsiutę“ dalis startuoja balandžio 29 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją