„Nerealios namų šeimininkės ne tik sugeba greitai, taupiai ir išradingai suktis namuose, mylėti vyrą ir prižiūrėti vaikus, bet ir pasirūpinti savimi. Man asmeniškai, o manau, kad ir daugeliui moterų, vienas iš būdų tai padaryti – pasipuošti ir susitikti su seniai matytomis bičiulėmis, draugėmis ar giminaitėmis. Ir jokių vyrų!“ – sako dainininkė ir TV laidos vedėja Laima Tamulytė.

Pasak jos, ištrūkti iš namų ir darbų bei paplepėti su draugėmis nėra lengva, ypač dabar, kai tenka rūpintis artėjančiomis vestuvėmis. „Manau, kad ryt vienu kartu ir gerą filmą pažiūrėsime, ir padarysime mergvakario repeticiją – juk tiek visokių klausimų, kuriuos norisi aptarti tik su merginomis“, – sako viena iš laidos „Nerealios namų šeimininkės“ vedėjų.

Visos jos – Laima Tamulytė, gerai žinoma Mama Rock’n’Roll vardu, aktorė Inga Šalkauskaitė, modelis ir TV laidų vedėja Jurgita Tvarijonaitė bei dainininkė Gintarė Karaliūnaitė – šį ketvirtadienį dalyvaus „Kino su aukštakulniais“ pristatyme. Pirmojo tik moterims skirto seanso metu „Multikino“ rodys tik ką kino ekranus pasiekusią dramą su Robertu Pattinsonu ir Reese Witherspoon „Vanduo drambliams“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją