Garsioji žurnalistė ėmė interviu ir iš L. Walesos. Šis epizodas bus atgaivintas ir filme.

Aktorė jau artimiausiu metu atvyks filmuotis į Lenkiją. Planuojama, kad scena, kuri trunka apie dešimt minučių, bus nufilmuota per dvi dienas. Kas filme atliks pagrindinį vaidmenį, dar nežinoma.

Apie tai, kad garsus Lenkijos režisierius ketina kurti filmą apie „Solidarumo“ lyderį, pranešta 2011 metų vasarį. Tuomet režisierius apie idėją kalbėjo taip: „Man nerimą kelia dabartinė situacija, kai „Solidarumo“ lyderis L. Walesa, suvaidinęs labai svarbų vaidmenį Lenkijos istorijoje, tampa kaltinimų, kuriuos metantys asmenys yra visiškas nulis palyginti su juo, taikiniu“.

Šaltinis skelbia, kad Lenkijos režisierius šiuo metu taip pat derisi su kitais visame pasaulyje žinomais aktoriais, kuriuos taip pat norėtų pakviesti filmuotis šiose juostoje. Sklinda informacija, kad filme filmuotis režisierius kalbina Meryl Streep, kuriai atitektų Jungtinės Karalystės ministrės pirmininkės Margaret Thatcher vaidmuo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją