„Atvykau pas režisierių ir man paaiškino, kad perklausa vyks per pokalbių programą „Skype“, - pasakoja E. Roberts, - Tai buvo taip keista. Šalia stovėjo režisieriaus asistentas ir atrankos vadovas, o pats W. Cravenas buvo prie nešiojamo kompiuterio. Tačiau galiausiai viskas pavyko puikiai – jau vakare sužinojau, kad gavau tą vaidmenį, o po poros savaičių prasidėjo filmavimo darbai.“

Šiurpūs klyksmai kino teatruose pasigirs jau nuo šio penktadienio, balandžio 15 d. - tądien pagaliau įvyks ilgai laukta pasaulinė filmo „Klyksmas 4“ premjera.

Iš siaubo klyks visi – ir filmo žiūrovai, ir herojai – šmėklos kauke apsiginklavęs paslaptingasis žudikas pasigalando didįjį peilį ir šįkart sąžiningai rengiasi pribaigti visus, kurių nespėjo ankstesnėse „Klyksmo“ dalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją