Visoje Lietuvoje šį filmą vakar žiūrėjo daugiau nei tūkstantis pačių nekantriausių žiūrovų, kurie nebegalėjo sulaukti penktadienio – oficialaus filmo Lietuvoje starto. Daugiausia žiūrovų susirinko Vilniuje – daugiau nei 400, tačiau Klaipėdos, Kauno, Šiaulių ir Panevėžio gerbėjai taip pat buvo aktyvūs ir kiek ramesni. Bilietai buvo pradėti pirkti likus beveik mėnesiui iki filmo starto.

Vilniaus kino centre „Forum Cinemas Vingis“ koncerto metu gerbėjai tiesiog šėlo – klykė, šoko, mojavo, daugelis bėgo į salės priekį, norėdami paliesti ekraną. Kino centro darbuotojai buvo mobilizuoti suvaldyti gerbėjų džiaugsmą, daugelis buvo išprašyti iš salės ir iš jų mobiliųjų telefonų laikmenų buvo ištrinti filmo fragmentai. Tačiau tai nesutrikdė šėlsmo ir po seanso daugelis garsiai dėstė, į šį filmą ateisiantys dar keletą kartų.

Šokio karštinę Lietuvoje sukėlusiu filmų „Šokis hip – hopo ritmu 2 ir 3“ režisierius Jon Chu ryžosi režisuoti dokumentinę muzikinę juostą apie paauglių dievaitį, kanadietį dainininką Justiną Bieberį.

Dokumentinėje juostoje „Justin Bieber: niekada nesakyk niekada“ gausu dar niekam nematytų vaizdų iš mažojo Justino vaikystės, pirmųjų mokykloje ir gimtajame mieste surengtų pasirodymų įrašai bei kvapą gniaužiantys vaizdai iš 2010-ųjų pasaulinio koncertų turo „My World“. Čia išvysite vaikino artimuosius, vadybininkus, įtakingiausius muzikos pasaulio grandus, reiškiančius susižavėjimą mažąja popmuzikos žvaigžde ir atskleidžiančius dar niekam nežinomus faktus apie dainininką.

2008-aisiais atrastas, tuomet keturiolikmetis talentingas paauglys, per metus sugebėjo pavergti tūkstančių žmonių širdis, įrodyti esąs talentingu kūrėju ir išsikovoti savo vietą po saule. Jaunojo atlikėjo kolekcijoje gausybė MTV muzikos apdovanojimų ir net dvi garbingosios „Grammy“ nominacijos.

Jaunuolis, nuo pat mažų dienų gyvenęs muzika, dar vaikystėje savarankiškai išmoko groti fortepijonu, būgnais, gitara ir trimitu, o bėgant metams tik tobulėjo ir vis labiau degė aistra muzikai. „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada“ – tai netikėtai atrasto paauglio kelio į šlovę ir pasaulinį pripažinimą istorija. Pasakojimas apie tai, kaip paprastas vaikinukas, augęs be tėvo, tampa pasaulinio garso paauglių dievaičiu, savo talentu, užsispyrimu ir kryptingu ėjimu tikslo link pasiekusiu žvaigždes.

3D formatu rodomas filmas Lietuvoje startuoja nuo rytdienos, balandžio 8d., ir bus rodomas tik vieną savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)