„Warner Bros.“ neabejoja filmo sėkme bei tikisi, kad 200 milijonus dolerių kainavusį darbą pamėgs visi Hario Poterio mėgėjai ir jis taps naujos ir itin laukiamos sagos pradžia.

Ryanas Reynoldsas jau suvaidino tokiuose Holivudo hituose kaip „Palaidotas gyvas“, „Rūkstantys tūzai“, „Piršlybos“ (su Sandra Bullock), „Be abejo, turbūt“. Tačiau neseniai su Scarlett Johansson išsiskyręs vyras dar niekuomet nevaidino superherojaus.

„Kadaise, labai seniai, pasirodžiau veiksmo filmuose „Ašmenys“ bei „Iksmenai: Pradžia“, tačiau jų su „Žaliuoju žibintu 3D” niekaip nepalyginsi. Todėl ši patirtis man visiškai nauja ir neįkainojama. Kaip ir daugelis vaikų, beprotiškai domėjausi komiksais, nenugalimais jų herojais, todėl gavęs pasiūlymą suvaidinti Halą Jordaną, virstantį didvyriu, nedvejodamas sutikau. Man tai – svajonių vaidmuo“, - sako žurnalo „People“ seksualiausiu pasaulio vyru tituluotas aktorius.

Beje, pirmiausia filmą režisuoti buvo pasiūlyta žymiajam Zackui Snyderiui (“Stebėtojų lyga“, „300”), kurio naujausią juostą “Nelauktas smūgis“ kaip tik šiuo metu galime pamatyti Lietuvos kino teatruose. Tačiau režisierius jau tuomet svajojo kurti naują filmą apie Supermeną ir pasiūlymą atmetė. Tuomet komiksą ekranizuoti buvo pakviestas Quentinas Tarantino, tačiau dėl įtempto jo grafiko galiausiai režisieriaus kėdė buvo patikėta Martinui Campbellui („Casino Royalle“, „Golden Eye“, „The Mask of Zorro“).

Trimatis veiksmo trileris „Žaliasis žibintas 3D”, kuriame taip pat pamatysime Peterį Sarsgaardą, Marką Strongą, Jenną Craig, Joną Tenney bei Timą Robbinsą Lietuvos kino teatruose pasirodys liepos 29 dieną. O ko kas siūlome pažiūrėti dar karštus išskirtinius jo kadrus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją