Filme pagrindinius vaidmenis atlieka trys pripažinti aktoriai – „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Robertas Pattinsonas ir „Oskarų“ laureatai Reese Witherspoon bei Christophas Waltzas, kurie filmui suteikia ypatingos vertės, nes priverčia patikėti šia nuostabia istorija.

Kultinės „Saulėlydžio“ sagos ir jau greitai kino teatruose pasirodysiančio filmo „Vanduo drambliams“ žvaigždė R.Pattinsonas prisipažino, kad priešingai užtarnautam seksualaus gražuolio ir pokštininko įvaizdžiui, jis yra ypatingai nuobodi asmenybė. Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis nežiūri filmų, nes jam greit pabosta. Daug sėkmingesniu laiko praleidimu aktorius mano esant maksimaliai paprastus žaidimus mobiliajame telefone.

Informaciją apie savo asmeninį gyvenimą 24 metų Pattinsonas ir toliau kruopščiai slepia. Viename paskutiniųjų savo interviu aktorius prisipažino, kad filmavimuose, kurie dažniausiai vyksta mažuose atokiuose miestuose, skandindamas liūdesį dėl toli likusių draugų, aktorius skaito knygas. Filmuodamasis filme „Vanduo drambliams“ aktorius perskaitė virš dvidešimties literatūrinių kūrinių.

Filme „Vanduo drambliams“ pasakojama istorija apie jauną veterinarijos studentą Džeikobą, kuriam netikėta tėvų žūtis gyvenimą pakreipia visiškai kita linkme. Metęs studijas ir įšokęs į pirmą pasitaikiusį traukinį jaunuolis tampa įspūdingiausio cirko trupės pasaulyje „Benzini Brothers“ veterinaru. Čia Džeikobo žvilgsnis vis dažniau ima krypti į nuostabiąją cirko artistę Marleną, kurios charizma ir žavesys traukia labiau nei uždraustas vaisius. Deja, mergina ištekėjusi už cirko vadovo Augusto – žiauraus ir negailestingo gyvūnų dresuotojo, visiems pavydinčio savo žmonos. Džeikobo ir Marlenos meilė liepsnoja, jaunuoliai nebegali atsispirti vienas kito traukai, o žiaurusis Augustas jau mina jiems ant kulnų ir net neketina su kažkuo dalintis savo žmona.

Vienas gražiausių ir romantiškiausių metų filmų, lydimas Roberto Pattinsono, Reese Witherspoon ir Christoph Waltz į kino ekranus atkeliauja jau balandžio 15 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją