Nepaisant egzistencinių pamąstymų, kurie, nori nenori apninka žiūrint dramą, J. Gyllenhaalas teigia, kad filmuotis nebuvo labai lengva. „Tik šios juostos filmavimo aikštelėje sužinojau, kad sergu jūros liga. Na, gal šiuo atveju yra kitas terminas apibūdinti tam jausmui, bet judant traukiniui, juo bėgiojant pirmyn ir atgal, mane labai pykino. Atrodė, kad žemė slysta iš po kojų. Po savaitės pastebėjome, kad net pietaudami laikomės įsikibę į stalą“, - darbą „Išeities kode“ prisimena aktorius.

30-metis aktorius, kuris ne kartą prisipažino, kad renkasi tik „sunkius ir nebanalius“ vaidmenis, sako, kad trileris patiks ir veiksmo ištroškusiems vyrams, ir romantikos išsiilgusioms moterims: drauge su J.Gyllenhaalo herojumi su užduotimis ir sunkumais kovoja gražuolė Kristina (akt. Michelle Monaghan).

„Jei atvirai, buvau nustebintas šiuolaikinių technologijų galimybėmis. Negalėjau patikėti savo akimis, kai vienoje scenoje dubleriui buvo „uždėtas“ mano veidas. Žiūrėjau į jį ir galvojau, ko dar įmanoma prisigalvoti šiame pasaulyje ir kiek fantazijos reikalauja tokių triukų kūrimas“, - sako vyras.

Režisieriaus Duncano Joneso filmo premjera Lietuvos kino teatruose įvyks jau šį penktadienį, balandžio 8 dieną.

Pirmieji 140 žiūrovų, atėję į filmo seansus Vilniuje („Forum Cinemas Vingis“ bei „Forum Cinemas Akropolis“) bei Kaune („Forum Cinemas“) balandžio 14 dieną, gaus dovanų - laimingiesiems atiteks pasaulyje atmintinių gamybos lyderiais tituluojamos kompanijos „Sandisk“ USB raktai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją