„Ji – gyvas žmogus ir tikra aktorė. Chemija, kuri tarp mūsų suveikė per atranką, padėjo man gauti vaidmenį „Saulėlydžio“ sagoje“, - atvirai pasakojo aktorius R. Pattinsonas.

Aktorius tikina, kad iš pradžių nebuvo tikras, kad norėtų tapti aktoriumi. „Visada maniau, kad būsiu rašytojas arba muzikantas. Bet vėliau įsimylėjau darbą kine, išvydau šio darbo žavesį. Radau savyje pakankamai disciplinos, etikos ir vidinių jėgų tam, kad pertvarkyčiau savo gyvenimą“, - tvirtino R. Pattinsonas.

Naujausiame savo filme „Vanduo drambliams“ (orig. “Water For Elephants”) 25-erių R. Pattinsonas vaidina jauną veterinarijos studentą, kuris po tragiškos tėvų žūties meta universitetą ir prisijungia prie populiariausio pasaulyje keliaujančio cirko „Benzini Brothers“. Sekdamas savo tėvo pėdomis, trupėje vaikinas pradeda dirbti veterinaru, o netrukus sutinka ir įsimyli nuostabią moterį Marleną (akt. Reese Witherspoon). Deja, mergina ištekėjusi už charizmatiško, tačiau žiauraus ir negailestingo cirko gyvūnų dresuotojo Augusto (akt. Christoph Waltz). Pavyduolis vyras seka kiekvieną jaunos žmonos ir naujojo veterinaro žingsnį. Tuo tarpu jaunuoliai nebegali atsispirti vienas kito traukai.

Moralė, vyro ir moters tarpusavio santykiai, cirko trupės gyvenimo užkulisiai ir intriguojantis meilės trikampis režisieriaus Francis Lawrence dramoje „Vanduo drambliams“ į Lietuvos kino teatrus atkeliauja balandžio 15 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją