Šįkart jis perdavė linkėjimus netrukus susituoksiančiai D.Britanijos karališkajai porai princui Williamui ir jo sužadėtinei Kate Middleton: „Sveiki, Williamai ir Kate, čia kalba Russellas Brandas. Turiu jums šiokių tokių vedybinio gyvenimo patarimų: nepamirškite įvairiausių vaidmenų miegamajame, tai gelbėja santuoką. Pavyzdžiui, pradžioje galite apsimesti prancūzais, vėliau jau teks pereiti prie aukštesnio pilotažo“.

Vyras taip pat pažadėjo sudalyvauti princo vestuvėse, nors ir nebuvo į jas pakviestas. „Apsirengsiu kaip tikra karalienė“, - nežinia juokais ar rimtai pranešė skandalistas.

Jau šią vasarą į kino teatrus atkeliausiančioje komedijoje „Arthur“, aktorius vaidins keistą turtuolį, kurį vis dar augina auklė ir kuris nieko nemoka spręsti pats. Drauge su R. Brandu ekrane pamatysime ir Hellen Mirren bei Jennifer Garner.

O kol kas galime pažiūrėti itin nuotaikingą filmo treilerį:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją