Filmo režisierius W. Cravenas atskleidė, kad jiedu su scenaristu Kevinu Williamsonu jau pradėjo kurti busimų dviejų filmų scenarijus.

„Kai susitikome su Kevinu jis iš karto man papasakojo, kaip įsivaizduoju likusias dvi trilogijos dalis. Ir man jo idėjos pasirodė įspūdingos, - pasakoja režisierius, - Labai daug kas priklauso nuo to, koks bus galutinis tų scenarijų rezultatas, bet aš tikrai esu už dar du filmus. Galimybė per karjerą sukurti net dvi kino trilogijas – nuostabi.“

Vos pasirodęs kino ekranuose, „Klyksmas“ iškart tapo naujos siaubo filmų srovės pradininku. Autoironiškas, per pirmąsias filmo minutes galintis paaukoti ir nužudyti pagrindinį herojų – filmas visuomet negailestingai laužydavo visas klasikines siaubo filmų žanro taisykles ir atvirai šaipydavosi iš jų klišių.

Naujausioje filmo dalyje „Klyksmas 4“ vaidina juostos senbuviai Davidas Arquette‘as, Courteney Cox, Neve Campbell bei naujokės Emma Roberts ir Hayden Panettiere.

Pasaulinė filmo premjera ir Lietuvos kino teatruose– jau balandžio 15-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją