Klasika tapusioje juostoje vaidino Humphrey Bogartas (Hamfris Bogartas) ir Ingrid Bergman.

Kavinė priklauso Kathy Kriger (Keti Kriger) – buvusiai Jungtinių Valstijų diplomatei ir verslininkei, kuri dirbo Maroko sostinėje Rabate įsikūrusioje JAV ambasadoje.

Į naująjį verslą moteris investavo apie milijoną dolerių (2,8 mln. litų). Pietūs vienam asmeniui kavinėje kainuoja apie 30 dolerių (maždaug 85 litus).

K.Kriger teigia atidžiai išstudijavusi garsųjį filmą, kad galėtų kuo tikroviškiau atkurti visas jame rodomos kavinės detales. Savajai kavinei ji netgi rado pianistą.

Pasak verslininkės, jei H.Bogartas grįžtų, ji žinotų, kur aktorių pasodinti. "Pasodinčiau jį prie baro - tai tamsus kampas su labai jaukia nediduke lempele, ir iš to kampo gali matyti, kas įeina pro duris", - sakė ji.

Paklausta, ar ji jaučiasi kaip filme, ar kaip gyvenime, K.Kreiger atsakė: "O, kaip tikrame gyvenime. Mano gyvenimas – tai filmas. Tik dar puikesnis, nes spalvotas!"

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją