Kuriant filmą buvo bendradarbiaujama su kompanija „Sony Music“, Grammy apdovanojimams nominuotu ir muziką filmui „Mulin Ružas“ kūrusiu Marius de Vires bei juostų „300” bei “Nuodėmingoji Kalifornija“ kompozitoriumi Tyleriu Batesu. „Nelauktas smūgis“ yra filmas, kuriame persipina daugybė realybės sluoksnių, tad kiekvienas jų turėjo būti „sustiprintas“ atitinkama muzika. Tai reiškia, kad garsas filme užima vieną pagrindinių vaidmenų ir buvo labai svarbi užsibrėžtam tikslui įgyvendinti“, - sako Z. Snyderis.

Garso takelį sudaro tokių žymių žymiausių hitų kaip „Eurythmics“ – „Sweet Dreams (Are Made Of This)“, „The Pixies“ – „Where Is My Mind“, „The Beatles“ – „Tomorrow Never Knows“, Bjork – „Army of Me“ (dainos remiksą kūrė pati Bjork su „Skunk Anansie“), taip pat roko karalių „Queen“ kūrinių perdirbiniai.

Visą filmo garso takelį sudaro:

1. „Sweet Dreams (Are Made Of This)“ - Emily Browning
2. „Army Of Me (Sucker Punch Remix)“ - Björk su „Skunk Anansie“
3. „White Rabbit“ - Emiliana Torrini
4. „I Want It All/We Will Rock You“ (Mash-Up) - „Queen“ su Armageddon Aka Geddy
5. „Search And Destroy“ - „Skunk Anansie“
6. „Tomorrow Never Knows“ - Alison Mosshart bei Carla Azar
7. „Where Is My Mind?“ - Yoav ir Emily Browning
8. „Asleep“ - Emily Browning
9. „Love Is The Drug“ - Carla Gugino ir Oscar Isaac

Įspūdingas veiksmo fantastinis trileris pasakoja apie paauglę, kurią prieš jos valią tėvas uždaro į psichiatrijos ligoninę. Mergina nepraranda troškimo gyventi ir tiesiog pasitraukia į fantazijų pasaulį, o jos protas panaikina ribas tarp fantazijų ir realybės. Prasideda neįtikėtini nuotykiai. Pasiryžusi atsikovoti vietą po saule, paauglė įtikina kartu iš ligoninės pabėgti dar keturias merginas. Merginos leidžiasi į žygį fantazijos šalyje, kur sutinka keisčiausias būtybes ir stoja į fantastiškus mūšius su neregėtais monstrais.

„Nelauktas smūgis“, kuris nukels į beribę jaunos merginos vaizduotę, suteikiančią jai progą pabėgti iš tamsios ir niūrios realybės, į kino teatrus atkeliauja kovo 25 dieną.