Televizijos laidų vedėjas ir keliautojas Martynas Starkus teigia, kad ateivius jau kurį laiką galima pamatyti televizoriuose: „Kai tik pasižiūriu kai kurias lietuviškas aktualijų ir glamūro laidas, dažniausiai vėl ir vėl įsitikinu, kad jie tarp mūsų gyvena jau seniai. Atrodo lyg ir taip pat, bet – ufonautai, nors tu ką. Labai sunku tiksliai nusakyti, kokie yra jų skiriamieji bruožai, nes charakteriai vis dar yra įdieginėjami, ieškoma tobulesnės programos (kol kas tik bandomosios versijos). Jie taip ir atrodo – eksperimentiniai“.

„Ateiviai yra būtent tokie, kaip Johno Carpenterio filme „They Live“. Atrodo kaip eiliniai žmonės, tik užsidėjus specialius akinius matai, kur žmonės, o kur ateiviai. Taigi – žmogaus pavidalu, bet be odos sluoksnio“, - įsitikinęs „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania. Jo manymu, kitų planetų gyventojai yra draugiški ir žmogiški, niekuo neišsiskiriantys iš kitų, tačiau kažką vis rezgantys. „Tikriausiai, pasaulio pabaigą“, - spėja muzikantas.

Komikas, aktorius bei politikas Artūras Orlauskas tikina, kad ateiviai neegzistuoja. „Skraidančios lėkštės yra žmonių sukurtos mašinos“, - neabejoja vyras.

Kadras iš filmo “Pasaulinė invazija: mūšis dėl Los Andželo”

„Manau, kad ateiviai visada gerai maskuojasi, todėl atrodo kaip mes, elgiasi kaip mes, kvepia kaip mes, tačiau jie yra ne tokie kvaili, tušti ir godūs, kaip mes. Žodžiu, jei sutikai neįtikėtinai protingą, įdomų ir gerą žmogų, siūlau būti atsargiam. O dar manau, kad grybai yra ateiviai, jie tyliai visur tupi ir laukia, kol išmuš jų keršto valanda. Ot gausim už visus grybavimus tada“, - mano žurnalistė Skaiva Jasevičiūtė.

Choreografas bei šokėjas Paulius Šinkūnas įsitikinęs, kad ateiviai yra poros metrų ūgio violetiniai žmogėnas su antenomis vietoje ausų, didelėmis akimis ir vietoje nosies turi dvi duobutes. Be to, jų pirštai – pusmetrio ilgio ir maskatuoja besisveikinant: „Neabejoju, kad jie techniškai už mus labiau pažengę flegmatikai, tačiau tikrai labai draugiški. Spėju, kad jie ambicingi, turi gerus tarpkultūrinio bendravimo įgūdžius, linkę į draugiškus santykius, mėgstantys gerą kompaniją ir pilni nepriekaištingų oratoriau įgūdžių“.

„Ateiviai yra tokie žali bičai be antakių, bet su didelėmis akimis. Jie nepikti ir labiau pažengę, nes mus surado, o mes jų kol kas – ne“, - neabejoja Maksas Melmanas, grupės „Biplan“ vokalistas. Jo manymu, ufonautai valgo žalios ir mėlynos spalvos masę, panašią į vaikų taip mėgstamą želė.

Net 100 milijonų dolerių kainavęs nepakartojamų specialiųjų efektų veiksmo filmas “Pasaulinė invazija: mūšis dėl Los Andželo” kino teatruose jau nuo kovo 11 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją