Šiose žymiausiose Londono vietose dar niekuomet nebuvo ištiestas raudonas kilimas ir, juo labiau, demonstruotas premjerinis seansas, o tai leidžia spėti, kad premjera taps viena įspūdingiausių, kada nors vykusių Anglijos sostinėje.

Aktoriai, filmo kūrėjai ir svečiai, susirinkę į premjerą, pradės vakarą Trafalgaro aikštėje, kurios didžioji dalis bus skirta viso pasaulio žiniasklaidos atstovams. Atskira zona bus skirta ir iš įvairių šalių atvykusiems gerbėjams. Vėliau aktoriai ir svečiai vyks į Leicesterio aikštę stebėti premjeros.

Londono miesto meras, Borisas Johnsonas sakė: “Visą praėjusį dešimtmetį mūsų dėmesys buvo prikaustytas prie Hario Poterio ir pagrindinio jo priešo, Valdovo Voldemorto kovos ir tai yra vienas iš labiausiai laukiamų filmų kino istorijoje. Neįsivaizduoju geresnės vietos tokiam didžiam ir reikšmingam įvykiui atšvęsti”.

Filme vaidins jau gerai pažįstama trijulė: Danielis Redcliffe`as, Rupertas Grintas ir Emma Watson.

Finalinę poteriados dalį “Haris Poteris ir mirties relikvijos 2” režisavo Davidas Yatesas (jis kūrė paskutines tris filmo dalis).

Kino teatruose filmas startuos liepos 15 dieną:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją