Kovo 11 dieną visame pasaulyje debiutuos ilgai lauktas garsiojo rekordininko „2012” kūrėjų veiksmo filmas „Pasaulinė invazija: mūšis dėl Los Andželo“, kuriame muzikantas vaidins karį, gelbėjantį pasaulį nuo ateivių. 100 milijonų dolerių kainavusioje Jonatano Liebesmano juostoje taip pat pasirodys Aaronas Eckhartas („Ačiū, kad rūkote“, „Triušio urvas“) bei seksualioji Michelle Rodriguez („Įsikūnijimas“, „Greiti ir įsiutę“).

„Vaidmeniui pasiruošti buvo tikrai nelengva. Tris savaites treniravomės tikrose karių stovyklose, kuriose niekas mūsų nesigailėjo ir, juo labiau, nelaikė žvaigždėmis. Keldavomės penktą vyro, šešis kilometrus bėgdavome krosą, po to mokėmės naudotis ginklais, valgėme tą šlykštų beskonį maistą, po to vėl treniruodavomės. Tas laikas buvo labai sunkus, bet, pamatę filmą suprasite, kad buvo verta visa tai tverti. Filmavimo aikštelėje savo pasirengimu prilygome geriausiems savo mokytojams“, - pasakoja muzikantas.

Ne tik suvaidinęs, bet ir muziką filmui kūręs Ne-Yo sako netikintis, kad ateiviai gali užpulti mūsų pasaulį, tačiau teigia, kad žiūrovai iš kino salės tikrai neišeis tuščiomis: „Nepaisant įtempto siužeto ir itin tikroviškų specialiųjų efektų, kurie tikrai suteiks pasitenkinimo fantastikos žanro mėgėjams, filmas turi ir dar vieną žinutę žmonijai: gyvenimas yra trumpas ir jau tuoj pat gali nutikti pačių netikėčiausių dalykų. Todėl neatidėliokite rytdienai to, ką galite padaryti šiandien.“

Beveik dviejų valandų įspūdingų specialiųjų efektų ir kvapą gniaužiančių mūšio scenų filme “Pasaulinė invazija: mūšis dėl Los Andželo” pasakojama apie tai, jog 2011-aisiais atsitiktiniai ir atrodo nesusiję NSO apsilankymai pasirodo esą siaubingo plano dalis. Žemę užpuola nežinomos pajėgos. Svarbiausieji ir didžiausieji pasaulio miestai vienas po kito virsta griuvėsiais mūšyje, kurio niekas nesitikėjo. Los Andželas – vienas paskutiniųjų fortų žūtbūtiniame žmonijos mūšyje. Dabar tik nuo jūros pėstininkų būrio, kuriam vadovauja seržantas Maiklas Nancas (akt. Aaronas Eckhartas), priklauso mūšio baigtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją