Originalioje juostoje, nufilmuotoje 1992 m., pasakojama apie asmens sargybinį (Kevinas Costneris), kuris pasamdomas saugoti maniako persekiojamą žvaigždę (Whitney Houston). Ilgainiui K. Costnerio vaidinamas personažas įsimyli W. Houston vaidinamą dainininkę.

Nepaisant to, kad kritikai filmą įvertino neigiamai (jo reitingas „RottenTomatoes“ sudarė 40 proc.) ir jis net buvo nominuotas kelioms „Auksinėms avietėms“, viso pasaulio kino teatruose jis surinko daugiau nei 410 mln. dolerių. Be to, filme skambėjusi daina „I Will Always Love You“ tapo hitu.

Perdirbinio kūrėjai pažadėjo, kad siužeto užuomazga šiek tiek skirsis nuo originalo. Pavyzdžiui, žvaigždę saugos Irako karo veteranas, kuris susidurs su šiuolaikinės informacinės visuomenės pavojais, nes tokios svetainės, kaip „Twitter“, „Google Maps“ ir kt. palengvina žvaigždžių persekiotojų „darbą“.

Projektą prodiusuoja Danas Linas, kuris jau baigia darbą kuriant antrąjį „Šerloką Holmsą“ su Robertu Downey jaunesniuoju ir Jude‘u Law.

Scenarijų filmui parašė Jeremiahas Freedmanas ir Nickas Palmeris.

Preliminari perdirbinio pasirodymo data kol kas nepranešama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją