Heidi pasirinkimas buvo parodytas telekonferencijos būdu iš jos zoologijos sodo Leipcige, Vokietijoje. Oposumė buvo rodoma per amerikiečių „Jimmy Kimmel Live!“ televizijos šou.

Kiekvienos geriausios aktorės kategorijoje nominuotos aktorės – N. Portman, Annette Bening, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence ir Michele Williams – nuotrauka su žvairomis akimis buvo priklijuota prie oskarų statulėlės. Heidi letena pirmiausiai paliesta statulėlė rodė jos pasirinkimą.

Oposumė ilgai dvejojo tarp N. Kidman, nominuotos už jos vaidmenį filme „Rabbit Hole“, ir J. Lawrence, vaidinusios filme „Winter‘s Bone“, tačiau galiausiai pasirinko N. Portman, kuri laikoma šį savaitgalį vyksiančių Oskarų teikimo ceremonijos favorite.

Teigiama, kad Heidi yra dvejų su puse metų amžiaus. Ji buvo surasta netoli vienos gyvūnų prieglaudos Šiaurės Karonijos valstijoje, JAV, kartu su jos sese Naira. Nuo gegužės mėnesio jos gyvena Leipcige.

Oposumei Heidi siekiama tokio populiarumo, kokį turėjo aštuonkojis Paulas, pasiekęs pasaulinės šlovės teisingai nuspėdamas praėjusių metų Pasaulio futbolo čempionato mačų rezultatus. Jis nugaišo dėl natūralių priežasčių praėjusį spalį.

Paului bus pastatyta šešių pėdų aukščio statula, kur jis vaizduojamas ant futbolo kamuolio. Vidury statulos bus įstatyta permatoma stiklinė dėžė su auksine urna, kurioje bus aštuonkojo pelenai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją