„„M-1 Plius“ klausytojai mėgsta gerą kiną. Šioje radijo sotyje kasdien galima išgirsti “Pliuso filmo” rubriką. Tikriausiai todėl prasidėjus 2011-iems, artėjant pasaulinei „Oskarų“ ceremonijai, kilo idėja inicijuoti vietines “oskarų” dalybas - "Geriausių Iš Geriausių" filmų rinkimus. Paklausite, kuo šie apdovanojimai ypatingi? Atsakymas labai paprastas: ne visi "Oskarus" laimėję filmai buvo rodomi Lietuvoje. Todėl mūsų idėja - išrinkti geriausius filmus rodytus Lietuvos kino teatruose!”- “Kino GIG 2010” idėją pristato „M-1 Plius“ programų direktorius Tomas Ramašauskas.

Dėl geriausiųjų vardo įvairiose kategorijose susirungs apie 100 filmų, tarp kurių - ir 5 lietuviški. Nuo sausio 10 dienos vyksiančiame balsavime geriausius iš geriausių filmus rinks ir taip lietuviškuosius “oskarus” išdalins kinui neabejingi interneto lankytojai. Atiduoti balsą už patinkantį filmą galima radijo stoties „M-1 Plius“ tinklalapyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją