Juostą režisuos garsusis Peteris Jacksonas, sukūręs pasaulyje puikiai sutiktą ir „Oskarais“ apdovanotą „Žiedų valdovo“ trilogiją, kino kūrėjams uždirbusią 3 milijardus dolerių. 2003-iaisiais „Žiedų valdovas: Karaliaus sugrįžimas“ laimėjo visas vienuolika statulėlių, kurioms buvo nominuotas. Negana to, ši juosta pelnė geriausio filmo titulą ir tapo pirmuoju maginės fantazijos filmu, gavusiu šį „Oskarą“.

Taip pat tik praėjusią savaitę patvirtinta, jog „Hobite“ vaidins „Žiedų valdovo“ žvaigždės Elijah Woodas bei Cate Blanchett. Sklinda kalbos, jog prie šios komandos prisidės ir Orlando Bloomas.

Bilbo Bagginso vaidmeniui buvo planuojama kviesti Danielį Radcliffe`ą, Davidą Tennantą, Shia LaBeoufą, Jamesą McAvoy, tačiau galiausiai kūrėjai pasirinko Martiną Freemaną.

Filmą numatyta pradėti filmuoti jau vasarį Naujojoje Zelandijoje. Kol kas „Hobitas“ yra tik darbinis juostos pavadinimas. Planuojama, jog pirmoji dalis bus novelės adaptacija, o antroji užpildys siužetinę liniją tarp „Hobito“ ir „Žiedų valdovo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją