„Jamesas Franco ir Anne Hathaway įkūnija naująją Holivudo garsenybių kartą – jie jauni, įdomūs ir nepaprastai gabūs“, – paskelbė šou prodiuseriai Bruce‘as Cohenas ir Donas Mischeris.

„Mes tikimės, kad per „Oscarų“ teikimo ceremoniją vasario 27 d. jie abu pademonstruos savo neįtikėtinus gabumus ir pralinksmins žiūrovus“, – teigiama pareiškime.

32 m. J. Franco ir 28 A. Hathaway bus jauniausi šou vedėjai nuo 1975 m., kai „Oscarų“ teikimo ceremoniją vedė 29 m. Goldie Hawn.

Estafetę jie perima iš šių metų ceremonijos vedėjų Aleco Baldwino (52 m.) ir Steve‘o Martino (65 m.). Šiais metais transliuotą „Oscarų“ ceremoniją stebėjo 41 mln. žiūrovų – tai didžiausia auditorija nuo 2005 m.

S. Martinas dalyvaus ir 2011 m. ceremonijoje – šįkart kaip nominantas.
Jis laikomas realiu kandidatu į geriausio aktoriaus apdovanojimą už Arono Ralstono vaidmenį kritikų išgirtame Danny Boyle‘o filme „127 valandos“.

A. Hathaway, kuri per 2008 m. ceremoniją parodė dainavimo ir šokio meistriškumą, atlikusi muzikinį numerį su Hugh Jackmanu, taip pat gali būti nominuota „Oscarui“ už vaidmenį filme „Meilė ir kiti narkotikai“, tačiau ši tikimybė maža.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją