2002-raisiais pasirodžiusi pirmoji filmo "Žmogus-voras" dalis, kainavusi 120 milijonų tapo į kino įstoriją įėjusiu anšlaginiu filmu, pasaulyje surinkusiu virš 800 milijonų dolerių.

Tuo tarpu antroji juostos dalis, kainavusi virš 200 milijonų dolerių, JAV ir Lietuvos kino teatruose dar tik pasirodys šią liepą. Bijantis piratinių kopijų atsiradimo filmo "Žmogus-voras 2" peržiūros yra itin kontroliuojamos ir daromos tik mažam žiūrovų ratui.

Žurnale "Daily Variety" pasirodė komentarai, kad ir trečiąją dalį režisuos Samas Raimis, o pagrindinių vaidmenų atlikėjai kaip pirmoje ir antroje dalyje bus Tobey Maguire'as (Tobis Magvairas) ir Kirsten Dunst (Danst).

Pirmosios dalies scenarijaus autoriumi buvo Davidas Koeppas (Deividas Koupas), antros dalies - Pulicerio premijos laureatas Michaelis Chabonas (Maiklas Kabonas), o kas taps trečiosios dalies scenarijaus autoriumis, prodiuserių kino kompanija "Sony" dar nėra linkusi komentuoti.

Pagrindinio vaidmens atlikėjas Tobey Holivude darosi vis labiau populiaresnis ir brangiau apmokamas. Už pirmąjį savo vadmenį aktorius uždirbo keturis milijonus, o už vaidmenį antrojoje dalyje jam sumokėta 17 milijonų dolerių. Belieka tik spėti, kiek jaunasis aktorius uždirbtų, jei vaidintų ir trečiojoje "Žmogaus-voro" dalyje.