Serialo perkėlimo į didžiuosius ekranus darbai prasidėjo jau prieš 3 metus. Dabar paaiškėjo, kad juostą filmuos kompanija „Warner Bros“, o filmavimas prasidės jau 2010 m. balandžio mėn. Pats J. Deppas ne kartą yra sakęs, kad vaikystėje buvo prisiekęs „Tamsių šešėlių“ gerbėjas.
Filmą prodiusuos Grahamas Kingas, kuris prodiusavo filmą „Infiltruoti“ („The Departed“).

Filmo scenarijų sukūrė Setas Grahamas-Smithas, parašęs tokias knygas, kaip „Puikybė ir prietarai bei zombiai“ („Pride and Prejudice and Zombies“) ir „Abrahamas Lincolnas: vampyrų medžiotojas“ („Abraham Lincoln, Vampire Hunter“). Pastarojo romano pagrindu sukurtą filmą režisavo Timuras Bekmambetovas.

Originalų mažabiudžetį serialą „Tamsūs šešėliai“ kanalas ABC rodė 1966–1971 m. 1991 m. mėginta atgaivinti šį šou – nufilmuotas nemažai lėšų kainavęs perdirbinys, kurio premjera patraukė didelės auditorijos dėmesį. Tačiau tuo pat metu prasidėjo Kuveito išlaisvinimo operacija „Audra dykumoje“, dėl kurios transliavimo vis tekdavo atidėti serialo rodymą. Šou reitingai krito ir serialo filmavimas buvo nutrauktas.

Neseniai pasirodė informacija apie tai, kad J. Deppas dalyvaus kuriant animacinį filmą „Snieguolė ir medžiotojas“ („Snow White and the Huntsman“) – naują klasikinės pasakos versiją, kurią kurti ėmėsi kompanija „Universal“. Dabar aktorius pareiškė, kad galės dalyvauti šio animacinio filmo kūrime tik tuo atveju, jei epizodų filmavimas baigsis iki balandžio mėn.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją