Režisierius Toddas Phillipsas ir kino studija „Warner Bros“ ketino samdyti aktorių komedijos tęsiniui, tačiau dabar atsiėmė pasiūlymą.

„Galvojau, kad Melas puikiai tiktų vaidmeniui, mane palaikė kino studija, tačiau supratau, kad kuriant filmą svarbus bendradarbiavimas, o mano sprendimui pritarė ne visi aktoriai ir komanda“, – rašoma režisieriaus ir „Warner Bros“ pranešime spaudai.

„The Hangover 2“, kaip ir pirmoje dalyje (2009 m.), vaidins Zachas Galifianakis, Bradley’is Cooperis, Edas Helmsas ir Justinas Bharta. Pirmasis filmas apie triukšmingą bernvakarį Las Vegase visame pasaulyje už parduotus bilietus surinko 467 mln. JAV dolerių.

Nepranešama, kodėl užprotestuota prieš M. Gibsono vaidmenį filme, tačiau gali būti, kad tam įtakos turėjo skandalas dėl triukšmingo aktoriaus išsiskyrimo su drauge Oksana Grigorjeva ir paviešinto garso įrašų, kuriame jis plūsta draugę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją