Jau anksčiau informuota, kad trijuose pirmuose filmuose Jasoną vaidinęs Mattas Damonas atsisakė filmuotis ketvirtoje dalyje. Aktoriaus netenkino faktas, kad ketvirtą dalį režisuos ne pirmų dviejų dalių režisierius Paulas Greengrassas. M. Damonas pasakė, kad sutiks vaidinti tolimesnėse serijose, jei jas imsis režisuoti P. Greengrassas.

„The Bourne Legacy“ scenarijaus autorius ir režisierius bus Tony’is Gilroy’us. Jis prašė pirmų trijų dalių scenarijus. Režisierius nusprendė taip sudėlioti ketvirtos dalies siužetą, kad Jameso Borne’o neprireiktų, – pagrindinis dėmesys bus skiriamas kitam personažui. Taigi M. Damonas galės imtis Borne’o rolės kitose dalyse.

Manoma, kad „The Bourne Legacy“ turėtų pasirodyti 2012 m. Pirmas filmas „The Bourne Identity“ („Borne’as. Sunaikinta tapatybė“) buvo sukurtas 2002 m., tęsinys „The Bourne Supremacy“ („Borne’o pranašumas“) – 2004 m., o trečia „The Bourne Ultimatum“ („Borno ultimatumas“) – 2007 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją