Naujasis kino centras „Multikino“ išsiskiria ne tik naujausia garso bei vaizdo technika, bet ir ypatingu dėmesiu kiekvienam žiūrovui. Septyniose moderniausio Lietuvoje kino teatro salėse suteikta galimybė vienu metu naujausius filmus stebėti 1600 žiūrovų, tarp kurių specialiai įrengtose patogiose kėdėse galės įsitaisyti ir neįgalieji.

Baltijos šalyje sparčiai besiplečiančiame „Multikino“ kino teatre įdiegta lanksti nuolaidų sistema studentams, kurie taupydami brangų laiką ir pinigus internetu bilietą galės įsigyti ne tik pigiau, bet ir daug patogiau.

Taip pat pasirūpinta ir vyresnio amžiaus žiūrovais, kuriems paruoštas ypatingas kino vakaras. Rugsėjo 30 d., ketvirtadienį, „Multikino“ centre rengiamas specialus kino seansas senjorams, kurio svečiai galės mėgautis romantiška istorine drama „Viktorija. Jaunoji karalienė“.

Ištikimų kino mylėtojų laukia unikali galimybė už vieno bilieto kainą pažiūrėti net tris filmus. Kino naktų metu su visą naktį visose salėse galiojančiu bilietu kiekvienas galės pamatyti pasirinktus 1-3 filmus. Taip pat ruošiami specialūs rinktinių kino filmų vakarai, Helovino, žiemos šventėms skirtų filmų programa.

Be anksčiau išvardintų pramogų prieš kino seansus „Multikino“ kino teatre taip pat vyks įdomios diskusijos, įvairioms klientų grupėms skirti renginiai, įmonių konferencijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją