K.Momoi laukė maloni staigmena: kino režisierius Arūnas Matelis viešniai iš Tokijo įteikė Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlius. Su jais smulki aktorė atrodė lyg su suknele.

Simboliška tai, kad moters vardas Amaya japonų kalba reiškia „lietinga naktis“, o filmas būtent tokią naktį ir buvo pristatytas sostinės žiūrovams. Premjeros metu buvo daug kalbėta apie globalizaciją. Filmavimo grupėje buvo latvių, kinų, japonų, lietuvių ir britų. Pats filmas – trimis kalbomis: anglų, kinų (kantono) ir japonų. Nufilmuotas -internacionaliniame megapolyje Honkonge.

„Maris Martinsonas yra pats geriausias latvis, kurį man teko sutikti. Jis gyvena ir kuria Vilniuje, o savo darbus sugeba išvežti į tolimus kraštus ir taip praplėsti visų akiratį“, - sveikindamas filmavimo grupę kalbėjo kino centro direktorius Gintaras Plytnikas.

Premjeros svečiai – galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)