Filmas pasakoja apie jauną pelėdžiuką Soreną, įkvėptą jo tėvo pasakojimų apie Pelėdų karalystės sargus - mistinę sparnuotų karių komandą, kurie kovėsi didingame mūšyje tam, kad apsaugotų pelėdų karalystę nuo Blogio.

Kol Sorenas svajoja vieną dieną prisijungti prie šių jo herojų, jo vyresnis brolis Kludas tik šaiposi iš šios minties ir siekia medžioti, skristi ir pavogti savo tėvo palankumą jaunesniajam broliui.

Kludo pavydas turi baisių pasekmių – abu pelėdžiukai nukrenta nuo medžių viršūnių tiesiai į Blogio nagus. Dabar tik Sorenas, kartu su kitų jaunų drąsių pelėdų pagalba gali suorganizuoti bebaimį pabėgimą. Kartu jie pakyla virš jūros ir pro tirštą miglą ieško didžiojo medžio - legendinių pelėdų karalystės sargų namų. Sorenas viliasi nugalėti Blogį ir apsaugoti pelėdų karalystę.

Filmo herojus įgarsino Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Ryano Kwanten, Jay Laga’aia, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Samo Neillo, Geoffrey Rusho, Jimo Sturgesso, Hugo Weavingo ir Davido Wenhamo balsai.

Filmą „Pelėdų karalystės sargai“ režisavo Z. Snyderis. Scenarijų kino juosta jam parašė Sternas ir Johnas Orloffai. Filmas pastatytas pagal labai populiarias K. Lasky noveles.

Filmą prodiusavo Zarehas Nalbandianas kartu su Donaldu De Line, Deboraha Snyder, Lionelu Wigramu, Chrisu DeFaria ir Kathryna Lasky. Jiems padėjo vykdantysis filmo prodiuseris Bruce‘as Bermanas.

Filmas „Pelėdų karalystės sargai“ kinuose – nuo spalio 1 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją