R. Mara atrankoje įveikė jauną britų aktorę Varey Mulligan ir kitas garsenybes.

R. Mara (25 m.) vaidins Lisbeth Salander – bebaimę kompiuterių specialistę, turėjusią sunkią vaikystę.

Britų aktorius Danielis Craigas vaidins žurnalistą Mikaelį Blomkvistą, kuris drauge su Salander aiškinasi dešimtmečių senumo žmogžudysčių kaltininką.

Salander vaidmuo buvo vienas geidžiamiausių pastarųjų metų vaidmenų. Peržiūra lyginama su atranka Scarlett vaidmeniui legendiniame filme „Gone with the Wind“ („Vėjo nublokšti“). Tada rolė atiteko Vivien Leigh.
Kalbama, kad atrankoje dalyvavo beveik visos garsiausios Holivudo aktorės iki 30 m. amžiaus – Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Natalie Portman, Ellen Page, Mia Wasikowska ir kitos.

Filmų apie Harį Potterį žvaigždė Emma Watson paneigė gandus, neva ir ji norėjo vaidinti Salander. Gandai buvo pasklidę, kai aktorė nusikirpo plaukus trumpai, kaip ir filmo herojė.

Filmą režisuos Davidas Fincheris, jis norėjo nežinomos aktorės pagrindiniam vaidmeniui.

D. Fincheris buvo pakvietęs R. Marą vaidinti ir filme „The Social Network, a drama about the founders of Facebook“ („Socialinis tinklalapis. Drama apie „Facebook“ įkūrėjus“), kuris rodomas kino teatruose nuo spalio.

Filmas „Mergina su drakono tatuiruote“ pradedamas filmuoti nuo rugsėjo Švedijoje, kino žiūrovai turėtų jį pamatyti 2011 m. gruodį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją