Kino filmas nėra įtrauktas į konkursinę kino filmų programą.

Scenarijų savo naujajam kino filmui J. Taymor parašė pati. Kino filmų festivalio tinklalapyje teigiama, kad ekranizacija skirsis nuo originalaus kūrinio, nes J. Taymor nusprendė pakeisti pagrindinio veikėjo lytį – vietoje burtininko Prospero pagrindinė veikėja bus burtininkė Prospera, kurios vaidmenį atliko britų aktorė Helen Mirren.

J. Taymor yra žinoma dėl savo kino filmų „Titus“(„Titus“), „Across the Universe“ („Per visatą“) bei „Frida“ („Frida“), kuris 2003 m. buvo nominuotas šešiose „Oskaro“ apdovanojimų kategorijose ir gavo apdovanojimus už geriausią grimą ir geriausią muziką kino filmui.

Šiais metais Venecijos kino filmų festivalis vyks rugsėjo 1 - 11 d. Kiek anksčiau pranešta, kad jį atidarys režisieriaus Darreno Aronofskio filmas „Black Swan“ („Juodoji gulbė“) . Šis psichologinis trileris, kuriame vaidina Natalie Portman, Winona Ryder, Barbara Hersehy, Vincentas Casselis ir Mila Kunis, dalyvaus konkursinėje festivalio programoje.

67-ojo Venecijos kino festivalio žiuri vadovaus aktorius ir režisierius Quentinas Tarantino. Visų kino filmų festivalio konkursinėje programoje dalyvausiančių filmų sąrašas kol kas nepaskelbtas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją