26 metų britų mechanikas prisipažino, kad yra didelis filmo „Žaislų istorija“ ir jo personažo Buzzo Lightyearo gerbėjas. „Man labai patinka Bazas. Patinka, kaip skamba jo vardas. Dabar man labai malonu prisistatyti žmonėms ir girdėti, kaip kažkas taria mano vardą“, – didžiavosi britų mechanikas.

Civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojai, kurie priėmė ir patvirtino pareiškimą pakeisti S.Boltono vardą matė, kaip nudžiugo vyras, kai jam buvo leista pasivadinti Buzz‘u Lightyear‘u.

S.Boltonas viliasi, kad pažiūrėję „Žaislų istoriją“ vaikai puls prašyti jo autografų. Naujasis vardas patinka ir S.Boltono mylimai merginai, kuri dabar visiems sako, jog susitikinėja su Buzz‘u Lightyear‘u.

Pirma filmo „Žaislų istorija“ dalis, kurią sukūrė kino studijų „Walt Disney“ ir „Pixar“ animatoriai, kino ekranuose pasirodė 1995 metais, o trečioji lietuviškai dubliuota filmo dalis Lietuvoje startavo prieš pora savaičių.

Žaislinis astronautas Buzzas Lightyearas pasirodo visose trijose filmo „Žaislų istorija“ dalyse, o taip pat dar keliuose animaciniuose filmuose – „Buzz Lightyear of Star Command“ ir „Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją