Puikiai startavusi Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje, juosta netrukus bus rodoma visuose pasaulio kino teatruose.

JAV kino teatruose „Pradžia“ jau surinko daugiau kaip 60,4 mln. JAV dolerių, skaičiai ir toliau auga. Aštuoniose tarptautinėse šalyje juosta jau surinko 15,6 mln. dolerių.

Juostoje L. DiCaprio filme „Pradžia“ vaidina talentingą vagį Domą Cobbą. Jis valdo kontorą, kurios darbuotojai sugeba pasinerti į žmonių sapnus bei implantuoti naują informaciją ar panaikinti seną. Naujas užsakymas – už viliojantį atlyginimą reikia įsiskverbti į sėkmingo verslininko smegenis bei įrašyti informaciją, kuri leistų jo konkurentams pakoreguoti verslininko mąstyseną.

D. Cobbas - geriausias savo srities specialistas. Tai jį padarė geidžiamiausiu žaidėju šnipinėjimo pasaulyje. Tačiau taip pat pavertė ir tarptautiniu bėgliu bei atėmė viską, ką jis kada nors mylėjo. Paskutinis darbas gali D. Cobbui sugrąžinti buvusį gyvenimą. Bet tik tuo atveju, jeigu jam pavyks atlikti neįmanoma.

Filmas „Pradžia“ JAV per savaitės rodymo laikotarpį pateko į metų geriausių filmų dešimtukus. Jis jau dabar vadinamas metų filmu. Didžiuosiuose ekranuose filmas buvo pradėtas rodyti liepos 16 d. ir iškart tapo absoliučiu JAV kino teatrų lyderiu, per pirmąjį savaitgalį uždirbęs rekordinę sumą ir tapęs pačiu pelningiausiu L. DiCaprio filmu.

Filmas „Pradžia“ pagal debiutinio savaitgalio pajamas sumušė rekordus ir surinko daugiau pajamų, negu 2005-iais per premjerinę savaitę buvo surinkęs kitas Christopherio Nolano filmas „Betmenas: Pradžia“ („Batman: Begins“).

Lietuvos kino teatruose „Pradžia“ – nuo liepos 23 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją