Memfis (akt. Nicolas Cage) yra buvęs automobilių vagis, kuris vėl yra priverstas prisiminti savo užsiėmimą, kai jo jaunesnysis brolis Kipas (akt. Giovanni Ribisi), nesugeba pavojingam kontrabandininkui Reimondui Kalitiriui (akt. Christopher Eccleston) pristatyti 50 brangių automobilių.

Stengdamasis išgelbėti brolio gyvybę Memfis privalo susirasti visus senuosius savo komandos narius. Tai jam neįtikėtinai nesunkiai pavyksta. Memfiui pasiryžę padėti: geras draugas Oto (akt. Robert Duvall), senoji meilė (akt. Angelina Jolie), plius dar keli spalvingi charakteriai.

Surinkus komandą Memfiui belieka įvykdyti “menką” užduotėlę – per tris paras Los Andžele pavogti 50 itin prabangių automobilių, vis kliudomam priešininkų, apsaugos sistemų ir LA policijos departamento detektyvo (akt. Delroy Lindo) pastangų jį sugauti.

Filmas “Dingti per 60 sekundžių” pastatytas pagal jau klasika tapusį 1974m. to paties pavadinimo filmą. “Dingti per 60 sekundžių” yra smagus, prifarširuotas veiksmo filmas. Tai kartu ir paprasta nuoširdi istorija, ir komedija, su įspūdingais vaizdais bei nebloga aktorių vaidyba.

Įspūdingiausi ir labiausiai pavykę kūrėjams juostos kadrai – automobilių lenktynės perpildytomis Los Andželo gatvėmis. Čia turės į ką paspoksoti adrenalino mėgėjai.

Įspėjimas – iki gerų automobilių lenktynių teks lukterėti daugiau nei valandą, o per tą laiką šiek tiek pažiovausite – siužetas gan monotoniškas ir neįdomus. Juostoje yra ir viena žadanti seksą scenelė, tačiau ta galimybė taip ir neišnaudojama – viską valdo automobiliai.

Pastebėjimas – filmo pavadinimą išgirdę automobilių ir greičio maniakai alpsta, o moteriškosios lyties atstovės – tik abejingai numoja ranka. Vyrai – vesdamiesi antrąją pusę į šį filmą rizikuojate būti apšaukti nuobodžiais...

Nuo gegužės 18 d. juosta “Dingti per 60 sekundžių” rodoma kino teatre Vilniuje “Lietuva”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją