- Ką filmuodamasis filme „Seksas ir miestas“ sužinojote apie moteris?

- Visi nuolat manęs to klausia, bet į šį klausimą labai sunku atsakyti. Filme labai svarbus atleidimas ir draugystė bei gyvenimo džiaugsmas ir nesivadovavimas klišėmis. Bet kad ir kas benutiktų, moterų draugystė yra tokia stipri, kad, nepaisant šeimyninio statuso, atlaikys viską.

- Ar vyrai panašiai analizuoja savo santykius kaip moterys?

- Mes analizuojame. Vaikinai kalba apie savo santykius visą laiką! Jie niekada nesiliauja kalbėję apie moteris. Jūs amžiams pasiliekate mūsų pokalbiuose.

- Pirmajame filme Kerę ir Misterį Šaunųjį sieja knyga „Nuostabiojo meilės laiškai“. Ar jūs pats esate rašęs meilės laiškus?

- Meilės laiškai buvo didelė mano romantinio gyvenimo dalis, kai buvau jaunesnis. Labai liūdna, kad dabar mes gyvename kultūroje, kurioje daugiau neberašomi popieriniai laiškai – tai prarastas menas. Elektroniniai laiškai to neatstoja.

- Kalbant apie jūsų asmeninius santykius (su aktore Tara Wilson), ar elgiatės romantiškai ir ryžtingai, ar vis dėlto daugiau dėmesio kreipiate į mažus dalykus?

- Man atrodo, kad svarbesni yra maži dalykai, iš kurių susideda dideli.

- Ar tai reiškia, kad ryte Tarai verdate kavą ar kas savaitę dovanojate gėlių?

- Yra milijonas romantiškų dalykų, kuriais gali pradžiuginti tau brangų žmogų. Bet negaliu išduoti savo paslapčių – tai per daug trikdytų.

- Jūs taip pat vadinate politiką filme „Gera žmona“ („The Good Wife“), kurio karjera ir santuoka susvyruoja dėl skandalo. Kaip manote, ar rimtos poros gali ištverti neištikimybę?

- Žinoma. Žmonės klysta nuolat. Ir ne tik politikai bei žvaigždės. Manau, kad poros iš klaidų gali pasimokyti ir pamiršti.

- Koks jūsų požiūris į filmą „Seksas ir miestas 2“?

- Tai žavus, kerintis filmas. Jame daug humoro, kurį pats labai vertinu. Taip pat smagu pažvelgti į Kerės ir Misterio Šauniojo santykius ir ką jiems reiškia santuoka. Visai nesvarbu, kiek laiko tu kažką pažįsti, santuoka netikėtai pakeičia kai kuriuos dalykus. Ir tai yra mokymosi procesas Kerei ir Misteriui Šauniajam. Tiesą pasakius, filmas „Seksas ir miestas 2“ mane sujaudino labiau už pirmąją jo dalį.

- Iš tiesų?

- Taip. Ar galite įsivaizdzuoti, kokia skausminga buvo diena, kai filmavome sceną, kurioje Kerė trenkė Misteriui Šauniajam rožių puokšte? Tai buvo baisu! Nebegaliu pažvelgti į rožes.

Žaviąja moterų ketveriukę kartu su Misteriu Šauniuoju Lietuvos žiūrovai galės išvysti gegužės 28-ąją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją