„Oscarą“ pelniusi aktorė praėjusią savaitę Los Andžele pasakė, kad kai po kelių mėnesių pjesė buvo rodoma Niujorke, su amerikiečiais aktoriais panašių problemų nekilo.

Ji pasakė: „Abi trupės buvo nuostabios ir abu pastatymai geri, tačiau Anglijoje per pirmąją repeticiją dauguma aktorių dar nemokėjo visų žodžių. Mes buvome priversti baigti repetuoti apie antrą valandą dienos, kad visi galėtų mokytis žodžius. Amerikiečiai aktoriai viską išmoko per pirmą savaitę, todėl repeticijos vykdavo visą dieną. Niekas nesiskundė, jie tai priėmė kaip savaime suprantamą dalyką. Visada žavėjausi amerikiečiais aktoriais, jų darbo etika ir visišku atsidavimu darbui.“

Liepos mėn. H. Mirren kartu su britų komedijų aktoriumi Russellu Brandu pradės filmuotis naujoje komedijos „Arthur“ versijoje, kurioje 1981 m. suvaidino Dudley Moore ir Johnas Gielgudas.

H. Mirren ir R. Brandas neseniai nusifilmavo naujoje filmo „Audra“ versijoje, kurio premjera įvyks šį rudenį, praneša „Mail on Sunday“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją