„Aš šio filmo laukiau ilgai, kai kas pasakytų, kad per ilgai. Toks laimingas buvau tik du kartus gyvenime, kai vedžiau Vaidą ir kai gimė Martynas“, - kalbėdamas apie savo žmoną, kuriai ir skyrė filmą bei sūnų, kuris jame vaidino, sakė režisierius.

Savo darbą kuriant filmą jis prilygino „vinių kalimui mikroskopu“. „Filmą kuria daug žmonių, todėl visiems sakau, jei jis žmonėms patiks - mes drauge jį padarėme, jei ne - kaltas būsiu tik aš vienas“, - dėkodamas gausiai filmavimo komandai sakė T.Donela.

Filme vaidina visas būrys garsių Lietuvos aktorių: Dainius Kazlauskas, Lina Budzeikaitė, Olga Generalova, Dalia Storyk, Jolanta Dapkūnaitė, Vaidotas Martinaitis, Kristina Kazlauskaitė, Albinas Keleris, Arūnas Sakalauskas, Vytautas Rumšas, Agnė Gregorauskaitė, Olegas Ditkovskis, Kostas Smoriginas, Remigijus Vilkaitis, Alvydas Šlepikas, Arvydas Dapšys, Larisa Kalpokaitė, Petras Steponavičius, Džiugas Siaurusaitis, Asta Preidytė, Janina Matekonytė, Eglė Mikulionytė ir kiti. Filme taip pat vaidina ir gyvųjų tarpe nebeesantys Vladimiras Jefremovas ir Rimantas Jovas.

Į filmo premjerą, dėl įvairių priežasčių, aktorių susirinko gerokai mažiau nei jame vaidino. Po filmo parodymo visi buvo pakviesti kūrinį aptarti prie taurės vyno.

Premjeros svečiai - galerijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)