Naujasis T. Burtono animacinis filmas yra paremtas originaliais Charles Addams komiksais, 1938-1988 m. spausdintais žurnale „New Yorker“ iki Ch. Addamsas mirties. Tačiau filmas visiškai nesisies su 1960 m. pradėtu rodyti ir vėliau Lietuvoje didelio populiarumo sulaukusiu televizijos serialu „Adamsų šeimynėlė“. Būsimas T. Burtono filmas taip pat nebus 1998 m. Kanadoje filmuoto filmo perdirbinys, nors abu šie kūriniai – TV serialas ir filmas – rėmėsi Ch. Addams komiksais.

Kalbama, kad T. Burtonas nori dirbti būtent su originaliais komiksais, nes jie kur kas labiau sąmojingi, nei populiarusis 60-ųjų serialas. Šiuo metu režisierius dirba prie pilno metro „Frankenweenie“ versijos.

„Frankenweenie“ – 1984 m. išleistas 30 minučių trukmės T. Burtono filmas, po kurio jis buvo atleistas iš „Walt Disney“ studijos už studijos netoleruojamą filmo niūrumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją