Žinoma tiek, kad kitos bondiados dalies veiksmas vyks Afganistane, preliminarus pavadinimas „Ledi nuosavybė“. Filmavimą žadama pradėti šių metų birželį. Filmo premjera gali įvykti kitų metų pabaigoje.

Anksčiau buvo pranešama, kad Bondo draugę gali vaidinti Angelina Jolie, Jennifer Aniston ir Megan Fox. Vėliau žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad režisierius Samas Mendesas pasiūlė A. Jolie vaidinti ne agento draugę, o veikėją, kuri pasirodys keliose serijose.

Indų aktorės teigimu, suvaidinti Bondo merginą – didžiausia jos svajonė, tik prieš priimdama pasiūlymą ji labai jaudinosi.

F. Pinto (25 m.) išgarsėjo suvaidinusi aštuoniais „Oskarais“ apdovanotame „Lūšnynų milijonieriuje“. 2008 m. žiūrovai išrinko šį filmą mėgstamiausiu, be to, pernai ji pelnė „Auksinio gaublio“ apdovanojimą. Tais pačiais metais F. Pinto buvo nominuota BAFTA apdovanojimui už geriausią antraplanį vaidmenį, taip pat gavo JAV kino aktorių gildijos premiją už nuopelnus kine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją