Pati aktorė pasirodė apdovanojimuose nešina krūva DVD su filmu auditorijai. „Kažkas man kužda, kad nė vienas iš jūsų nematėte filmo, nes jei tikrai būtumėte matę ir būtumėte supratę, ką norėjau pasakyti, manęs čia nebūtų“, – sakė S. Bullock, pretenduojanti būti pripažinta geriausia aktore už vaidmenį dramoje apie amerikietišką futbolą „Nematoma pusė“ (The Blind Side). Kino akademijos apdovanojimų ceremonija vyks sekmadienį vakare.

„Auksinės avietės apdovanojimų“ ceremonija rengiami kiekvienais metais, prieš pat „Oskarų“ statulėlių dalybas, siekiant įvertinti prasčiausius metų filmus. Pasirodžiusią S. Bullock žmonės sutiko stovėdami garsiais plojimais. Pastarąjį kartą iš didžiųjų ekreano žvaigždžių avietę buvo atvykusi atsiimti Halle Berry (tai įvyko 2005 m.).

S. Bullock buvo įvertinta ironišku apdovanojimu už sunkiai bendraujančios kryžiažodžių sudarinėtojos Mary Horowitz, kuri, sutikusi vietos TV operatorių pavirsta į įkyrią gerbėją, vaidmenį. Aktorė buvo ir viena iš filmo, kuris sulaukė nemažo žiūrovų dėmesio ir neigiamo kritikų įvertinimų, prodiuserių.

Prasčiausiu praėjusių metų filmu buvo pripažintas Transformers: Revenge of the Fallen, o Johno Travoltos filmas Battlefield Earth tapo blogiausiu dešimtmečio filmu. Avietę kaip prasčiausi aktoriai gavo grupė „Jonas Brothers“, išleidę savo koncertų filmą, o S. Bullock gavo dar vieną apdovanojimą – ji su Bradley'iu Cooperiu, vaidinę filme „Viskas apie Steve'ą“, pripažinti prasčiausiai pora.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją