Filme rodoma, kokią įtaką J. Lennonui turėjo „Bitlų“ vadybininko Briano Epsteino mirtis, skyrybos su žmona Cynthia ir pažintis su Yoko Ono ir tolimesnis gyvenimo laikotarpis, per kurį sukūrė dainą „Imagine“.

„Lennon Naked“ iš dalies remiasi J. Lennono interviu žurnalo „Rolling Stone“ redaktoriui Janui Wenneriui 1970 m., kuriame jis pasakojo apie grupės iširimą ir įtemptus santykius su Paulu McCartney.

Anot redaktoriaus, jame jis labai piktai kalbėjo apie „Bitlus“, kritikavo žmones ir tvirtino, kad jau būdamas 12 m. suprato esąs genijus.

Vienas „Bitlų“ gerbėjų klubo narys teigė: „Gerbėjai savaip įsivaizduoja Johną. Didžiausia kiekvieno „Bitlų“ gerbėjo baimė – kad filmas neatskleis, kaip jis (J. Lennonas) tuo laikotarpiu jautėsi. Susidaro įspūdis, kad Johnas nesijaudino dėl skyrybų su Cynthia ar dėl grupės iširimo, dėl Briano mirties. O Johnas buvo ir rūpestingas, sumanus. Jei jis bus parodytas tik kaip piktas žmogus, nebus teisingai pavaizduotas“, – teigė gerbėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją