„Esu vaidinusi tik keliuose filmuose ir tai epizodinius vaidmenis. Tuomet lyg iš giedro dangaus nukrito Terry Gilliamo pasiūlymas dirbti su tokiais talentingais aktoriais. Tai buvo labai įkvepianti patirtis“,- savo įspūdžiais dalijosi jaunoji aktorė.

Lily Cole nuostabai kiti aktoriai labai ja rūpinosi ir nemažai padėjo, kad merginai pavyktų kuo geriau įgyvendinti jai paskirtą rolę. Ypač dosniai patarimus dalino pats Heathas Ledgeris.

„Be jokių abejonių Heathas man buvo pati didžiausia parama. Terry Gilliamas kiekvienam aktoriui suteikia daug erdvės savo personažo interpretacijai, o tai mane šiek tiek gąsdino. Nieko panašaus anksčiau nebuvau dariusi, todėl visos Heatho įdėtos pastangos tam, kad padrąsintų mane - labai pagelbėjo šioje situacijoje“.

Paklausta, kaip reagavo į filmo scenarijaus pakeitimus po Heatho Ledgerio mirties, Lily Cole teigė buvusi labai nustebinta, nes galutinė filmo pabaiga nė iš tolo neprimena turėjusios būti pagal pirminę versiją.

„Aš likau sužavėta, kaip jie susitvarkė su netikėtai pasikeitusia situacija. Nors visiems mums buvo labai gaila, kad nepavyko pamatyti pilno Heatho Ledgerio pasirodymo. Anot režisieriaus jis turėjo labai puikių idėjų scenoms, kurių taip ir nespėjo suvaidinti“,- nusiminimo neslėpė Lily Cole.

Po sėkmingo debiuto kine, pradedančioji aktorė planuoja kuriam laikui pristabdyti savo modelio karjerą. Nors visai neseniai tapo kosmetikos kompanijos Rimmel reklaminiu veidu greta tokių žvaigždžių kaip Kate Moss bei Sophie Ellis-Bextor, tačiau Lily Cole nusprendė geriau daugiau laiko skirti aktorystei bei meno istorijos studijoms Kembridžo Kingo koledže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją