„When Harry Met Sally“
Naujųjų metų išvakarėse Harris (Billis Crystalas) prisipažįsta mylintis ilgametę draugę Sally (Meg Ryan). „Ne todėl, kad esu vienišas, ir ne todėl, kad šiandien – Naujųjų išvakarės. <...> Atėjau čia. Nes kai supranti, kad nori likusį gyvenimą nugyventi su tuo žmogumi, norisi, kad tas gyvenimas kuo greičiau prasidėtų.“

„Bridget Jone’s Diary“
Nesėkminga Renee Zellweger herojės Bridget Naujųjų metų pradžia, komiški nuotykiai, laiminga pabaiga ir, žinoma, žavusis aktorius Colinas Firthas.

„Someone Like You“
Romantinė komedija. Naujųjų metų vakarą draugo palikta pagrindinė veikėja (Ashley Judd) suvokia mylinti bičiulį (Hugh Jackmaną). Ji skuba jo pasitikti, tik ar suspės laiku pabučiuoti?

„Sex and the City: The Movie“
Šio filmo scenarijus panašus į „Someone Like You“, tik Hugh Jackmano rolę atlieka Cyntia Nixon. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw personažas) skuba pas draugę Mirandą sutikti Naujųjų metų...

„Sleepless in Seattle“
Be galo romantiška komedija su Tomu Hanksu ir Meg Ryan.

„Trading Places“
1983 m. romantinė komedija iki pat šių dienų nepraradusi aktualumo. Vaidina Eddie Murphy, Danas Aykroydas ir Jamie Lee Curtis.

„200 Cigarettes“
1981 m. nostalgiškas filmas, kuriame vaidina daugelis garsenybių: Benas ir Casey Affleckai, Kate Hudson, Christina Ricci, Dave’as Chapelle, Janeane Garofalo, Martha Plimpton, Paulas Ruddas, Gaby Hoffmann ir Courtney Love.

„The Hudsucker Proxy“
Brolių Coenų režisuota kino juosta. Vaidina neseniai su žmona Susan Sarandon išsiskyręs Timas Robbinsas ir Paulas Newmanas.

„Sunset Boulevard“
Naujųjų metų išvakarėse visada norisi tikėti, kad ateitis bus geresnė. Buvusią nebyliojo kino žvaigždę vaidinanti Gloria Swanson puikiai perteikia apgailėtiną dirbtinį optimizmą.

„Entrapment“
Nesugalvojote, ką veikti vakare? Siūlome pažiūrėti banko apiplėšimą su Catherine Zeta Jones.

„Poseidon“
Įdomiai ar nuobodžiai leidžiate vakarą, jums tikrai smagiau nei Joshui Lucasui ir Fergie sparčiai skęstančiame laive.

„The Apartment“
1960 m. romantinė drama. Nevykęs Naujųjų metų balius, kuriame Shirle MacLaine suvokia mylinti Johną Lemmoną.

„About A Boy“
Visa laime, kad niekaip nesuaugantis Hugh Granto personažas Naujųjų metų sutiktuvių vakarą atsisėda šalia subrendusios, gražios Rachelės Weisz.

„An Affair to Remember“
Graudus 1956 m. filmas. Deborah Kerr įsimyli žavųjį Cary Grantą. Naujųjų metų vakarą jiedu pasibučiuoja, bet abu jau yra susižadėję. Jie susitaria susitikti po pusmečio. Ar jie susitiks?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją