Jo atlyginimas yra užtikrintai mažiausia suma, kurią surinks naujasis filmas „On Stranger Tides“, tačiau jei filmas bus sėkmingas, jis gali surinkti ir didesnę sumą.

J. Deppas pralenkė Tomą Cruise‘ą, Tomą Hanksą ir Melą Gibsoną, kurie gauna maždaug 18 milijonų svarų (70 milijonų litų) už filmą.

„Disney“ vadovai sutiko mokėti 46-erių J. Deppui didelę sumą, kadangi šiame filme nepasirodys jo kolegos aktoriai Keira Knightley ir Orlando Bloomas.

Geoffrey Rushas vėl suvaidins kapitoną Barbossą, o pagrindinį moters vaidmenį galbūt atliks Penelopė Cruz. Šaltinis teigia: „Filme bus ankstesnio Jacko gyvenimo prisiminimai.“

Už trečiąjį filmą „Numirėlio skrynia“ Johnny Deppas gavo 15 milijonų svarų (58,3 milijono litų), už visus „Karibų piratų“ filmus jis uždirbs maždaug 50 milijonų svarų (194,5 milijono litų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją